
· Van Merle von KOMBUCHERY
Pannenkoeken - Heerlijk Kombucha-recept voor Pasen
Veel plezier met onze luchtige en vegan kombucha pannenkoeken!
Pasen betekent dit jaar weer genieten van de speciale momenten met het gezin en beseffen hoe belangrijk het is om gezond te zijn. We hopen dat jullie ondanks alle beperkingen toch een fijne paastijd hebben met de ene of de andere zonnestraal. Onze vegan pannenkoeken zijn super luchtig zonder suiker en ei dankzij ongezoete appelmoes en kombucha. Met Pasen zijn er geen grenzen als het gaat om toppings. Appelmoes, een heerlijke amandelsaus, bessen of gewoon een beetje ahornsiroop als hoogtepunt. Naar uw smaak! Daar gaan we!
Je hebt deze apparatuur nodig:
- spatel
- mengkom
- garde
- Gecoate pan
Ingrediënten voor 12 Kombucha Pannenkoeken:
- 2 kopjes bloem
- 4 theelepels bakpoeder
- 1/2 kopOriginal Kombucha
- 1 1/2 kopjes ongezoete appelmoes
- 4 theelepels avocado-olie of olie naar keuze
- Olie voor in de pan om te frituren
En laten we gaan!

1. Combineer alle ingrediënten in een mengkom en mix alles tot je een glad, vloeibaar deeg hebt

2. Verhit de pan met antiaanbaklaag op middelhoog en voeg wat olie toe
3. Nu de pan is opgewarmd, kun je een pollepel of grote lepel beslag in de pan doen, of meer als je pan voldoende isn

4. Zodra je kleine belletjes in het beslag ziet en de bodem licht goudbruin is, kun je de pannenkoeken voorzichtig omdraaien
5. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot de andere kant mooi goudbruin is en de pannenkoeken uit de pan op een bord te tillen
Mmmm heerlijk! Gelukkig Pasen!
Hinweis: Dieser Artikel ist ausschließlich für Informationszwecke bestimmt und nicht als professionelle Analyse, Beratung oder medizinische Auskunft zu verstehen, sondern enthält die persönliche Meinung des Autors, basierend auf recherchierter Fachliteratur und eigener Erfahrung zum Thema.