Kombuchery blog
Al duizenden jaren zweren Aziaten bij de gezondheidsbevorderende effecten van kombucha. Als je kombucha drinkt, krijg je een verscheidenheid aan bioactieve stoffen binnen die ons immuunsysteem, onze spijsver...
Lees verderIn de prehistorie aten de mensen in Europa vooral rauwe plantendelen, wilde groenten en fruit. Met de komst van jagen en vissen verrijkten vlees, vis en zeevruchten het dieet. Methoden zoals zouten, roken of...
Lees verderNa uit Kombuchery komen met de Voedingsdeskundige Adrienne Tonner sprak over onze kombucha, ik maakte meteen van de gelegenheid gebruik en Adrienne von Oh mijn goed stelde een paar vragen over haar stokpaard...
Lees verderVan verleidelijk zoet naar wit gif Is suiker echt ongezond of zelfs onschadelijk voor ons lichaam als het met mate wordt geconsumeerd?Met dit artikel wil ik je aandacht vragen voor een bewuster gebruik van s...
Lees verderKombucha bevordert uw welzijn. in al watLidwoord we hebben gerapporteerd over hoe de ingrediënten van de gefermenteerde theedrank uw darmgezondheid ten goede kunnen komen, uwschoonheid en die van jouzuur-bas...
Lees verderAls je onze blog ijverig hebt gelezen, ben je al een pro in het maken van gefermenteerde theedranken en is het tijd voor jou sprankelende verfijning: de tweede gisting . Een onverwachte variatie, combinaties...
Lees verderHoe wordt alcohol geproduceerd in Kombucha? Is er kombucha zonder alcohol? Kunnen zwangere vrouwen kombucha drinken? Kan ik alcoholvrije kombucha maken? Al je vragen over kombucha en alcohol worden hier beantwoord!
Lees verderDat kan ik je vertellen met een duidelijke „Ja“ antwoorden. Wat de paddenstoel voor de thee doet, kan hij ook voor jou doen: je voorzien van een overvloed aan voedingsstoffen. waarom jij Probeer scoby zou m...
Lees verderJouw perfecte gin-tonic alternatief voor warme zomerdagen! De zomer is eindelijk in aantocht! Samen met onze barman Matthias hebben we twee verfrissende cocktailrecepten met kombucha voor je ontwikkeld. De ...
Lees verderEen voorwaarde voor ons welzijn (innerlijke harmonie) is onder andere een evenwichtige zuur-base balans. Dan werkt onze stofwisseling optimaal en zijn we het meest efficiënt. De zuur-base balans beïnvloedt l...
Lees verderIn een spannend interview vertelt Leogant-oprichter Thomas Hartwig ons alle deskundige tips over gevitaliseerd water! Water van hoge kwaliteit is essentieel voor onze ongepasteuriseerde kombucha. Net als ons...
Lees verderWat is kombucha precies en wat zijn de belangrijkste ingrediënten ontstaan tijdens fermentatie in de drank Alle gezondheid Effecten van de frisdrank Kombucha in één oogopslag. Hoe werkt fermentatie met start...
Lees verder