✓ Kombucha-Abo:20% korting

✓Gratis verzending

✓ Kombucha-Abo:20% korting

Apfel Zimt Kombucha im Glas Zimtstange Apfelscheibe Holztisch

Van Merle von KOMBUCHERY

Appel-kaneel kombucha recept voor de koude herfstdagen

Gesneden appels kaneelstokjes mes houten werkblad

Appel Kaneel Kombucha (Secundaire Fermentatie)

Alles wat je nodig hebt:
  • 400 ml rauwe Original kombucha
  • 2 kleine flesjes, hermetisch afsluitbaar
  • 1 appel in kleine stukjes gesneden, gewassen
  • 4 kaneelstokjes


En zo wordt het gemengd:

  1. Verdeel de kombucha over beide flessen.
  2. Doe stukjes appel en twee kaneelstokjes in elke fles.
  3. Sluit de flessen en laat ze drie dagen op een donkere plaats staan. Zo kan de tweede gisting beginnen.
  4. Tip: Zodat er niet te veel druk op de fles komt,
    eenmaal per dag geopend.
  5. Dan mag je de kombucha proeven. Afhankelijk van uw smaak,
    je kunt de stukjes eruit filteren of ze in de kombucha laten.
    Bewaar vervolgens in de koelkast en geniet.

appel kaneel kombucha in glazen pot kaneelstokje appelschijfje houten tafel

Wist je dat Kombucha een grote verscheidenheid aan heilzame probiotische bacteriën bevat. Ook kunnen deze je immuunsysteem versterken en ervoor zorgen dat je darmflora wordt ondersteund.

Danke für's Lesen!

Bedankt voor het lezen! Je kunt meer van mijn artikelen vinden van A, zoals Non-Alcoholic Kombucha Cocktails, tot Z, zoals Lemon- Ingwer Kombucha, op onze KOMBUCHERY Blog. Laten we samen meer leren over kombucha!
Merle door Kombuchery

Hinweis: Dieser Artikel ist ausschließlich für Informationszwecke bestimmt und nicht als professionelle Analyse, Beratung oder medizinische Auskunft zu verstehen, sondern enthält die persönliche Meinung des Autors, basierend auf recherchierter Fachliteratur und eigener Erfahrung zum Thema.

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden