Ons Kombucha-Abo - regelmatige levering

Altijd kombucha in huis! Het Kombuchery abonnement:De vaste portie gezondheid & Kombucha!

Het regelmatig drinken van kombucha versterkt lichaam en geest op bijna ontelbare manieren.

Maar voordat we weer dwepen over de vele voedingsstoffen, melkzuren en vitamines, laten we je liever zien hoe makkelijk het is om ALTIJD een kombucha in huis te hebben.

Makkelijk, gezond, snel

Met het Kombuchery abonnement krijg je regelmatig het beste
Biologische kombucha.

✔︎ Altijd 15% goedkoper

✔︎ Flexibel aanpasbaar

✔︎ Zonder enige banden

Selecteer Komboecha

Start nu:kies je variëteit

Stel vervolgens het interval in en u kunt beginnen!

Ons Kombucha-Abo is de handigste manier om thuis van gewone kombucha te genieten! Met een door u te bepalen interval (elke 1 tot 8 weken) bezorgen wij 12 flesjes van uw favoriete kombucha veilig verpakt bij u thuis. U bespaart 15% bij elke levering.

Je kunt het Kombucha-Abo op elk moment opzeggen of pauzeren. Er is geen contractduur of verplichting. In uw klantaccount kunt u elke wijziging zelf en met één klik doorvoeren, bijvoorbeeld pauzeren, opzeggen, wijzigen van producten, adres of interval.

U kunt alle instellingen op elk moment zelf uitvoeren in uw klantaccount onder "Abonnement beheren".

1. Energieboost⚡️
Kombucha is het perfecte alternatief voor koffie. Het ijzer dat ontstaat door fermentatie kan je zuurstof beter laten circuleren en je voelt je meteen fitter. B-vitamines en natuurlijke cafeïne zorgen voor een constant hoog energieniveau.

2. Levende culturen🦠
De verschillende levende culturen en micro-organismen in de Kombucha kunnen je optimaal helpen om in een gezonde omgeving je zuurbalans in de darm op peil te houden en een gezonde darmflora op te bouwen.

3. Ondersteun je spijsvertering🤰
Je spijsverteringsproces kan gemakkelijk worden verbeterd met Kombucha. De vele levende probiotische organismen en enzymen kunnen u helpen verschillende gifstoffen en afvalstoffen af te breken en zo uw spijsverteringsproces te ondersteunen. Je versterkte darmen kunnen beter verteren en bijvoorbeeld ziekteverwekkende schimmels bestrijden. In het beste geval resulteert een gezond maag-darmkanaal in een sterk immuunsysteem.

4. Antibacteriële werking🌱
Het azijnzuur in kombucha kan een sterk antibacterieel effect hebben.

5. Ontgiftende werking🍀
De polyfenolen, zuren en enzymen in groene thee en kombucha (enzym: bromelaïne, zuren: bijv. glucuronzuur, melkzuur, hyaluronzuur, usninezuur) kunnen als krachtige antioxidanten werken en je lichaam beschermen tegen schadelijke invloeden en je levergezondheid bevorderen.

6. Een echte vitaminebom🌈
De theedrank kan je lichaam voorzien van organische zuren, vitamine C, vitamine B: B1, B2, B3, B6, B9 (foliumzuur) en B12. Een perfecte leverancier van vitamines. Vooral voor veganisten die om hun vitamine B-budget geven. Daarnaast kunnen veel vitamines ook een verjongende werking hebben op je lichaamscellen.

7. Kombucha kan het cholesterolgehalte verlagen️ 
Het decaanzuur (bekend als caprinezuur) dat het bevat, kan helpen de verhouding tussen goede cholesterol (HDL) en slechte cholesterol (LDL) in evenwicht te brengen.hen.

8. Bloedsuikerspiegel🧁
De chemische samenstelling kan helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het op peil houden van het glucosegehalte in het bloed. Een stabiele bloedsuikerspiegel kan ook een goede bescherming zijn tegen hunkeren naar voedsel.

9. Unieke smaak😋
Enigszins zoet, maar ook een beetje zuur van smaak en verrassend sprankelend en verfrissend. De smaak is moeilijk te omschrijven en onvergelijkbaar met conventionele limonades. Hieraan worden ook vaak veel kunstmatige zoetstoffen en ingrediënten toegevoegd. Niet in onze kombucha! Allemaal natuurlijk, geen toegevoegde suikers, geen kunstmatige toevoegingen!

Wil je geen abonnement?

Geen probleem:kies voor de optie"eenmalige aankoop"zonder korting!